Inspiration College thema Geluk 14 december 2017

Geluk. Een klein woord met een hele persoonlijke interpretatie, die voor iedereen verschillend is. Simpel gezegd betekent geluk dat je tevreden bent met de huidige levensomstandigheden. Voor de een kan dit betekenen dat je een moment voor jezelf met een boek op de bank in ontspanning als optimaal geluk op dat moment beschouwt, een ander wordt heel gelukkig van een reis naar een ver land met nieuwe indrukken en ervaringen. Sterker nog, het kan ook allebei voor jou een gelukkig gevoel bewerkstelligen. Dit gegeven vormt de basis voor het Inspiration College van Marianne van der Weijer op donderdag 14 december aanstaande.
Marianne zal jou deze avond meenemen in je eigen wereld om jou te laten ervaren hoe je nog meer tevredenheid en geluk kunt beleven. Praktische voorbeelden gevend, actief deelnemers betrekken in het gesprek, verbindingen leggen en tips en tricks meegeven, die je eenvoudig kunt toepassen in de donkere decembermaand. De trainings- en coachingaanpak van Marianne is niet altijd even aardig en lief, vaak ook confronterend, vanuit het doel om jou in beweging te krijgen. Zelfs letterlijk gesproken is dit college ook interactief, met beweging. We willen je dan ook verzoeken om jouw persoonlijke vragen rondom geluk vooraf te mailen, zodat deze wellicht op de avond aan de orde komen.

Kom ook in beweging en schrijf je in voor dit college. Een mooi klein kadootje voor jezelf (of iemand anders) aan het einde van dit jaar.