NLP Kindercoaching

Wil je meer impact hebben op kinderen?

Wist je dat je NLP technieken kunt inzetten bij kinderen met onder andere faalangst, laag zelfbeeld, kinderen die gepest worden, bij rouwverwerking, bij ouders die moeilijk in contact kunnen komen met hun kinderen, ADHD en dyslexie?

Je kunt dit als ouder ook leren om bij je kinderen toe te passen, je hoeft hier geen kindercoach of therapeut voor te zijn.

Met NLP kindercoaching kun je kinderen ondersteunen in hun ontwikkeling. Met Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) leer je kinderen om hun brein (Neuro) goed te gebruiken, beter met taal om te gaan (Linguïstisch) en een goede basis voor een creatief en succesvol leven aan te leren zodat het op de juiste manier wordt opgeslagen in het brein (Programmeren). Op deze manier kun je veel problemen voorkomen en kinderen helpen met een gelukkiger leven.

Dan past NLP Kindercoaching geweldig bij jou!

NLP kindercoaching kun je zowel als ouders, verzorgende, coaches en leraren toepassen. NLP kindercoaching is een krachtige methode voor persoonlijke ontwikkeling, effectieve communicatie, het stimuleren van positieve overtuigingen en gedragsveranderingen. Hoe meer zicht we krijgen op de (onbewuste) besturingsmechanismen van onze hersenen, hoe beter we in staat zijn onze doelen te realiseren. Het toepassen en aanleren van de NLP kindercoaching levert meer keuzevrijheid op, waardoor de kwaliteit van het leven van een kind aanzienlijk wordt vergroot.

De opvoeding van een kind kun je maar 1 keer doen, ik stel voor laten we het dan meteen GOED doen!

Tijdens deze 2-daagse training leer ik je alles hoe je NLP bij kinderen in de leeftijd van 4 jaar tot 18 jaar kunt toepassen.


Praktische informatie

Het is een ontzettend leuke en leerzame training waar je in twee volle dagen alle benodigde lessen leert.

​Datum : 25 en 26 april
Tijd : 10:00 – 18:00
Locatie : Prins Hendrikkade 10, 3071 KB Rotterdam

Meld je aan
NLP Kindercoaching