Je Bull-Shit loslaten de cursus

We kennen ze allemaal wel: “De Gevers”.
Mensen die op hun werk èn thuis altijd klaar staan voor anderen, en àltijd de belangen van anderen voorop stellen. Ze zijn heel liefdevol en aandachtig naar anderen, maar in verhouding te weinig naar zichzelf.

Geven aan anderen kan heel mooi zijn, maar ook voor gewichtsproblemen zorgen. Op energetisch niveau is het mogelijk dat iemand heel veel liefde aan anderen kan geven, maar het aardse lichaam raakt uitgeput als de energie niet wordt bijgevuld. Ons lichaam heeft namelijk meer tijd en ruimte nodig om bij te komen dan onze geest. Dit komt omdat het zich op een andere frequentie bevindt. Het gevolg kan zijn dat het lichaam gaat bij compenseren door op een andere manier extra energie tot zich te nemen. Dat moet wel, anders teert het lichaam in op zichzelf (waardoor uiteindelijk ondergewicht of ziektes kunnen ontstaan). Die extra energie zet zich vervolgens aan het lijf vast, en het overgewicht is geboren.

Als gevers zichzelf net zoveel liefde zouden geven als ze aan anderen gaven, was er niks aan de hand. De verhouding geven-ontvangen wordt dan hersteld, waardoor ze niet hoeven te compenseren.

Je Bull-Shit loslaten de workshop,
De workshop geeft je een kijkje in de cursus Je Bull-Shit opruimen. Door op deze manier naar jezelf te kijken kun je in een korte tijd je leven van geven en ontvangen in balans brengen en het juiste energetische gewicht wat bij je past creëren.

Je Bull-Shit loslaten de basis,
We gaan 2 dagen lang kijken naar de Bull-Shit die je hebt verzameld in al die jaren. 2 dagen lang kijken welke overtuigingen je hebt die je belemmeren om het leven te leven wat bij je past.
Overtuigingen bepalen compleet wat je wel en niet bereikt in het leven. Een overtuiging is iets wat je gelooft. Deze overtuigingen kunnen gunstig zijn of ongunstig.
Achter al deze mentale overtuigingen zitten ook emotionele overtuigingen die in eerste instantie zijn aangeleerd door je ouders, broers, zussen en omgeving vanuit je eerst 8 levensjaren.
Elke van deze overtuigingen zijn: Ik kan het niet, ik ben niet goed genoeg, ik ben niet lief genoeg, ik doe het wel alleen, die ander kan het beter, doe maar gewoon, fysiek kan ik dit niet aan……..

Ik stel je na deze 2-daagse basis cursus Je Bull-Shit loslaten compleet verantwoordelijk voor alle resultaten in je leven. Je betaalt me tenslotte hiervoor !
Ben je er klaar voor om de volgende grote stap van jouw transformatie proces te zetten ?
Ik zou het super vinden om jouw verder te zien groeien en ontwikkelen, om je verantwoordelijkheid te nemen om je eigen toekomst te creëren en af te rekenen met je Bull-shit uit je verleden.

Wat het je oplevert ?
De Kracht van je overtuigingen, mentaal, emotioneel en fysiek.
De Kracht van het delen.
De Kracht van je familielijn.
De Kracht om betere keuzes te maken.
De Kracht om het leven te creëren wat het beste bij je past.
Kortom meer geluk en succes in je leven.

Je Bull-Shit loslaten de verdieping,                                                                     
4 dagen gaan we dieper op alle lagen van je mentale, fysieke, emotionele en spirituele wereld in. Kijken wat daar nog onbewust of bewust je nog belemmerd om een gelukkig en gezond leven te creëren

Wat het je oplevert ?                                                                                               
je emoties de baas
je stress de baas
inzicht waar je ziektes en beperkingen voor staan
de inpakt van het erfgoed uit je verleden (7 generaties terug en 7 generaties vooruit )
de gave van een burn-out
Weten wat jij moed-t doen om je kwaliteit van je leven te vergroten of te behouden.

Je Bull-Shit loslaten de verdieping is verdeelt in 2 x 2 dagen van 10:00 uur tot 22:00 uur. Na elke 2 dagse volg er een webinair.

 

               

 

Je Bull-Shit opruimen de Basis cursus

vrijdag 3 maart 2018 van 10:00 uur tot 22:00 uur en zaterdag 4 maart van 10:00 uur tot 18:00 uur.
locatie: Tiboschlaan 17 in Schijndel ( praktijk Kiluma )