Je Bull-Shit loslaten de cursus

Tijdens deze cursus gaan we kijken naar je niet werkende overtuigingen en de waarde die jij eraan gegeven hebt. We gaan kijken wat de gevolgen zijn van deze overtuigingen in je huidige leven nu. We gaan ze opsporen en zo transformeren dat jij een nieuw leven kunt aanleren, creëren, met meer liefde naar jezelf en daardoor ook naar anderen. Van een Bull-Shit leven naar een  succesvol leven

Je Bull-Shit loslaten de workshop,
Waar eigenlijk liefde, waardering en erkenning voor jezelf zouden horen te zijn, zien we dat veel mensen zich zelf afwijzen. Ze vinden zich niet goed genoeg. Ze vinden zich zelf niet lief genoeg. Ze hebben ergens in hun leven bepaalt ik ga het wel alleen doen.
Ze voelen zich niet gewaardeerd en gunnen zich zelf niet het succesvolle leven wat er voor hun wel kan zijn.
Overtuigingen die ontstaan zijn in je tijdlijn van je leven kunnen er voor zorgen dat je je doelen niet bereikt en je leven waarin jij jezelf onderwaardeert en niet de liefde ontvangt die je nodig hebt.

Tijdens deze introductie workshop Je Bull-Shit loslaten kun je kennis maken met de manier van werken van Marianne en welke technieken ze gebruikt tijdens de cursus. Je kunt zo vrij blijven onderzoeken of deze cursus bij je past.

Je Bull-Shit loslaten de basis,
We gaan 2 dagen ( 20 uur)  lang kijken naar de Bull-Shit die je hebt verzameld in al die jaren. 2 dagen lang kijken welke overtuigingen je hebt die je belemmeren om het leven te leven wat bij je past.

Overtuigingen bepalen compleet wat je wel en niet bereikt in het leven. Een overtuiging is iets wat je gelooft. Deze overtuigingen kunnen gunstig zijn of ongunstig.
Achter al deze mentale overtuigingen zitten ook emotionele overtuigingen die in eerste instantie zijn aangeleerd door je ouders, broers, zussen en omgeving vanuit je eerst 8 levensjaren.
Elke van deze overtuigingen zijn: Ik kan het niet, ik ben niet goed genoeg, ik ben niet lief genoeg, ik doe het wel alleen, die ander kan het beter, doe maar gewoon, fysiek kan ik dit niet aan……..

Ik stel je na deze 2-daagse basis cursus Je Bull-Shit loslaten compleet verantwoordelijk voor alle resultaten in je leven. Je betaalt me tenslotte hiervoor !

Wat het je oplevert ?
De Kracht van je overtuigingen, mentaal, emotioneel en fysiek.
De Kracht van het delen.
De Kracht van je familielijn.
De Kracht om betere keuzes te maken.
De Kracht om het leven te creëren wat het beste bij je past.
Kortom meer geluk en succes in je leven

Je Bull-Shit Loslaten de Basis data:
13 september 10:00 uur tot 22:00 uur
14 september 10:00 uur tot 18:00 uur
25 september 19:30 uur tot 22:00 uur

Je Bull-Shit loslaten de verdieping,
4 dagen (2×2 dagen) Nadat je je niet dienende overtuigen een andere waarden hebt gegeven gaan we nog op diepere lagen werken,  mentale, fysieke, emotionele en jouw wensen en verlangens in je leven. Door verschillende NLP technieken ga je leren om jezelf in de juiste staat van emoties te brengen waardoor jij zelf-liefde en zelf-vertrouwen kunt ervaren. We gaan werken met je levens tijdlijn en die van je familie. Ik maak hierbij gebruik van familie opstelling en systeemopstelling.

Wat het je oplevert ?                                                                                               
je emoties de baas
je stress de baas
je zelf-liefde ervaart
je zelfvertrouwen vergroot
je communicatie verbetert
de inpakt van het erfgoed uit je verleden (7 generaties terug en 7 generaties vooruit )
de gave van een burn-out
Weten wat jij moed-t doen om je kwaliteit van je leven te vergroten of te behouden.
Je Bull-Shit Loslaten de verdieping data:
11+12      oktober  10:00 uur tot 18:00 uur
01+02 november 10:00 uur tot 18:00 uur
23 oktober 13 november 19:30 uur tot 22:00 uur

Je Bull-Shit Loslaten Master:
30 en 31 augustus 10:00 uur tot 18:00 uur
25 en 26 oktober 10:00 uur tot 18:00 uur
13 en 14 december 10:00 uur tot 18:00 uur
11 september, 12 november en 2 december 19:30 uur tot 22:00 uur