Inspiration College

Wanneer:
2 februari 2017 @ 20:00 – 22:30
2017-02-02T20:00:00+01:00
2017-02-02T22:30:00+01:00
Waar:
Het Gasthuis
Lidwinahof 70 in Schijndel
Kosten:
20
Contact:
Marianne v/d Weijer
06-21282843
Na een super gave try-out in december ga ik ervoor! Het beloofd nog inspirerender te worden. Ik doe er een tandje bij in de coaching en in de antwoorden.

Mijn missie: mensen transformeren naar een gezonde emotionele levensstijl waardoor ze anderen ook kunnen inspireren om dit ook te creëren.

Kom jij met boeiende, interessante Levensvragen?

Verwoording van de vorige Inspiration College:
“Een ruimte, die warmte en vertrouwdheid uitstraalt. Een team vrijwilligers, die je echt welkom doet voelen. Een sfeer van verbondenheid, sprankeling, nieuwsgierigheid, maar ook spannend. Wachten op wat er komen gaat.
Vanaf het moment dat Marianne van de Weijer de zaal hartelijk begroet, neemt ze je mee in haar leven, haar passie, haar bron van Inspiratie. Door op aandachtige wijze te verbinden met het publiek, geeft ze antwoord op levensvragen van de bezoekers. Soms confronterend, niet altijd een wenselijk antwoord, direct maar bovenal compassie vol en vanuit mededogen. Haar boodschap is vooral: kom in beweging, word geen slachtoffer van je eigen leven, maar heb Moedt, met DT! De bezoekers ervaren herkenbaarheid, soms weerstand, maar stellen zich kwetsbaar en moedig op door vragen te stellen, die
de echte thema’s in het dagelijks leven bezighouden: kinderen, relaties, werk, conflicten, burn out. Ook de grotere vragen als “wat is mijn missie in dit leven” komen uitgebreid aan bod. Marianne schept een sfeer waarin veiligheid centraal staat en iedereen zich vrij voelt om emoties te delen.

Vaak is de moed om te delen, het uit te spreken ten overstaan van anderen in de zaal al zo transformerend, dat je het antwoord niet eens zo heel relevant meer vind, maar je lijf, je systeem deze ervaring opslaat als daadkracht. Een “YES” effect.
“Voel het antwoord maar, de antwoorden die ik geef zijn vooral als inspiratie bedoelt, niet de oplossing”. Mensen bewuster maken, een gelukkiger leven leiden en bruggen bouwen is Marianne ‘s missie in haar leven. “Als ik dat niet doe, word ik ziek”.

Als oprichtster van Centrum Kiluma coacht zij al ruim 18 jaar cliënten met individuele omstandigheden. Iedereen is uniek en toch is het uitspreken in een grotere groep “gelijkgestemden” zo helend, dat het tijd werd om deze vorm van coaching neer te zetten. Als manager en trainer bij Forever Living laat ze anderen maatschappelijk succesvoller zijn. Haar grote ervaring in gezondheidszorg, spirituele ervaringen gebaseerd op oude wijsheden, maar ook moeder en oma zijn, vormen een onuitputtelijke bron van inspiratie en wijsheid, die zij enthousiast en vol overgave deelt op deze avonden.”

Tickets kunt je bestellen via info@kiluma.nl of bij Kiluma kopen.

Volg je hart, zet geluk en plezier centraal in je leven!

Marianne v/d Weijer