Shambhalla Reiki graad 1

Wanneer:
21 januari 2017 @ 09:30 – 15:00
2017-01-21T09:30:00+01:00
2017-01-21T15:00:00+01:00
Waar:
Kiluma, jezelf ontmoeten
Tiboschlaan 17 in Schijndel
Kosten:
170,-
Contact:
Marianne v/d Weijer
06-21282843

Wil jij leren hoe je meer energie kunt krijgen en dat ook vast kunt houden?
Wil jij leren om in het hier en NU te leven?
Wil jij spiritueel ontwikkelen?

Dan is deze cursus voor jou!

Shambhala is, evenals Reiki, een vorm van werken met energie. Terwijl bij Reiki de aandacht vooral ligt bij de mogelijkheden tot genezen of ‘helen’, is Shambhala vooral een manier om je eigen spirituele groei en ontwikkeling te versnellen en te optimaliseren. Daarnaast zul je de energie daadwerkelijk als verschillend of anders ervaren. Je hoeft geen Reiki cursus gedaan te hebben om ermee te beginnen. Als je al wel met Reiki bezig bent is het een bijzonder verdiepende ervaring.

Shambhala betekent vrijheid. Bij je eigen kracht uitkomen. Ontdekken wat je echt wilt in het leven. De energie van Shambhala ga je combineren met je eigen talenten en jouw waarheden waardoor je steviger in het leven komt te staan. Dat werkt heel subtiel. Je hoeft niet uren te mediteren of oefeningen te doen. Geen jarenlange training voordat je iets kunt bereiken. Je bent namelijk al alles wat je ooit zou willen en kunnen zijn. Met behulp van Shambhala kun je daar bij komen. Het enige wat je je hoeft te realiseren is dat je zelf je eigen leven kunt bepalen.

Volgens de mythe ligt de oorsprong van Shambhala in Atlantis en leek de kennis en energie duizenden jaren geleden zo goed als verloren gegaan. De kennis is echter bewaard gebleven en is langs bijzondere weg weer aan ons teruggegeven. Voor zover je er iets mee kunt: het wordt ook wel de energie van de Nieuwe Tijd genoemd, de energie van het ‘Watermantijdperk’ waar we inmiddels in beland zijn.

De trilling of afstemming is anders dan bijvoorbeeld Reiki, energie die veel meer hoort bij het ‘Vissentijdperk’ (heel globaal: dit tijdperk duurde van het jaar 0 tot het jaar 2000).

Shambhalla Reiki kent vier verschillende niveaus: 1, 2, 3 en 4.
Niveau 1: Je leert te gronden, jezelf een energie behandeling te geven, 5 levenswijsheden, de kracht van positieve gedachten en meditatie.
Het verschil met Reiki is dat het minder tijd in beslag neemt. Een behandeling hoeft maar 5 tot 10 minuten te duren, omdat Shambhalla op meerdere niveaus tegelijk werkt.

Tijd: bestaande uit 2 dagen: 21 januari en 4 februari van 09:30 uur tot 15:00 uur.
Aanmelden via info@kiluma.nl