De tijd tikt door………

De houdbaarheidsdatum van mijn leven komt dichterbij. Het gevoel van verlangen wordt groter. Tijd om onze krachten te bundelen. Het moment is hier……

Zoveel familieopstelling gegeven, zo vaak als representant gestaan voor moeder, dochter, vader, zoon. Zo vaak mogen voelen en ervaren het gekwetste, onzichtbare, verstoten, geliefde en overleden kind.

Boeken, opleidingen, workshops, lezingen verslonden over familie systemen. Het is voor mij de basis van LEVEN. Als je het systeem ziet, kun je het leven beter begrijpen. Kun je het aannemen, je lessen eruit halen en teruggeven.

Het moment is hier NU!
Het is tijd om al mijn kennis en wijsheid door te geven. Door andere op te leiden wat de invloed van het familie systeem is en welke invloed jij zelf hier op hebt.

Op mijn pad is Remko Delsasso gekomen. Een getalenteerde NLP trainer, coach. Het was liefde op het eerste gezicht. De intentie om bij te dragen aan het BEWUSTZIJN van het leven verbind ons.

Hartengroet Remko & Marianne

Remko Delsasso

Op zijn 25e schrok hij wakker uit een heel comfortabel leven. Alles ging prima en was heel logisch maar hij voelde dat er iets miste. Alle keuzes waren gebaseerd op logica en veiligheid maar niet op passie. Hij had veilige relaties (dus niet echt met die ander verbinden) en maakte carrière met als belangrijkste voorwaarde een vast contract (niet werken aan zijn eigen droom). Het was tijd om het anders te gaan doen dan ooit tevoren.

Hij greep elke mogelijkheid aan om zich te ontwikkelen en opleidingen te volgen. NLP, mindfulness, hypnose, tijd georiënteerde technieken, systemisch werk, coach opleidingen, trainersopleidingen en nog meer dan dat. Een paar jaar later was het tijd en werd hij ondernemer voor zijn eigen droom. De missie? Mensen zichzelf beter leren begrijpen en door anderen beter begrepen te worden.

Inmiddels is systemisch werk (en familieopstellingen) niet meer weg te denken in zijn aanpak en opleidingen. Deze kennis heeft Remko zelf het meeste geleerd over het leven van je eigen leven. Door op zijn eigen plek te gaan staan, stroomt de energie. En die kennis geeft hij graag door.

Marianne van de Weijer

Marianne van de Weijer, ik ben Moeder, Oma, Full time levensgenieter, Kind en Gezinscoach, Ziener, Bruggenbouwer, Shambhala Reiki Master en ik ben geïnteresseerd in jou LEVENSVRAGEN.

“Ik wil mensen niet alleen inspireren het beste uit zichzelf te halen maar juist ook helpen zich daadwerkelijk te transformeren”. De kwaliteit van je leven verhogen.

De manier waarop ik werk en te onderscheiden ben: ik handel niet alleen vanuit een empatisch vermogen, kennis en ervaring maar ook vanuit een diepere laag en wijsheid, vanuit het energetisch “weten”. Ik weet vaak meer van een persoon dan de persoon zelf. Dit zet ik in om niet alleen de mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen, maar vooral ook om ze bij te staan bij hun “Transformatie”. Ik biedt een combinatie van diagnose en hulp bij het “Doen”.