De kracht van Passie

“Passie is een intens verlangen of enthousiasme voor iets of iemand”

 

Tijdens dit event staat het inspireren van mensen die vanuit passie willen leven centraal. Een dag met gepassioneerde sprekers, inzichten en bruikbare oefeningen.

Dit event wordt georganiseerd door Marianne van de Weijer en Kim van Zoghel, moeder en dochter, die na het succesvolle event over ‘Kwetsbaar Sterk’ de handen weer ineen hebben geslagen. Deze keer willen zij vanuit eigen ervaringen laten zien dat vanuit passie alles mogelijk is.

Ben jij iemand die zelf verantwoordelijk wil zijn voor eigen geluk, succes, liefde en vitaliteit? Of ben jij degene die meer wil leren hoe anderen te helpen om vanuit passie te leven? Kom dan naar dit event en laat je inspireren door verschillende sprekers.

Lizette de Vries – Coach en Talentvertaler, Ambassadeur Darm- en Endeldarmkankerpatiënten. ‘Voor geluksvogels die na een kuil in de weg door willen’.

Renate den Engelse – Trainer, Spreker en Inspirator. Volgde haar passie en stond met haar one woman show ‘Doe(n) gewoon’ in uitverkochte theaters.

Dwight Vlijter – Sport & Welzijn Coach, Trainer en Motivator. Het is zijn missie om mensen te begeleiden naar een gezonde leefstijl, gezond gewicht, betere conditie en meer energie.

Kim van Zoghel – Entertainer, Trainingsacteur en Gastvrouw. Van Foute Bingo tot Teambuilding, deze duizendpoot maakt van ieder samenzijn een belevenis. ‘Vier het leven. Elke dag!’

Marianne van de Weijer – Kind- en Gezinscoach, Bullshit Coach/Trainer/Spreker en NLP Master. Zij creëert een leven vol liefde, geluk, succes en vrijheid door het transformeren van jouw overtuigingen die je in de weg staan.

Dit alles wordt afgesloten met een hapje en een drankje.
Datum: wordt verwacht in 2022