Generatie Vrouwenlijn opstelling

Ieder moment kunnen we verbinding maken met de vrouwen uit onze generatielijn van dochter, moeder, overgrootmoeder, over-overgrootmoeder, bet overgrootmoeder en uiteindelijk de oermoeder. Een moeder geeft het leven door aan haar kind. Het kind hoeft alleen maar te ontvangen zonder terug te geven.

Via systeem opstelling kun je verbinden met je vrouwen generatielijn. Door meer in verbinding te komen met jezelf kun je je eigen plek in de wereld krachtiger innemen en meer in contact komen met je vrouwelijke kracht.

De kracht van de vrouwenlijn.

Een moeder geeft het leven door aan haar kind. Het kind mag nemen zonder terug te geven. Als je als kind echter bent gaan geven, onbewust om de balans te herstellen, om het leven lichter te maken of om een leegte op te vullen, dan heb je de plek van je moeder ingenomen en je daarmee groter gemaakt dan je in wezen was.

Het niet op je eigen plek staan, maakt het ongeremd laten stromen van jouw levensenergie moeilijk. Het gevoel hebben dat er altijd iets tussen jou en je verlangen staat. Of dat je helemaal geen contact hebt met je levensenergie. Zodra je bewust wordt van dit onbewuste patroon, ben je in staat om je eigen plek in te nemen. Door zonder verwijt te nemen zoals het was. En dat dát voor jou toen het enige juiste was en is. Ook al keur je het af, het is wat het was. Daarmee heb je het gemis en de pijn te nemen. Jouw vrouwenlijn, de verbinding met alle moeders voor jou, geeft je kracht en levensenergie zoals de wortels een boom overeind houden en laten groeien. Jij kan in de lijn op je eigen plek gaan staan en vandaaruit het leven weer doorgeven in alles wat jij creëert.

‘Loving ourselves through the process of owning our story is the bravest thing we’ll ever do’ – Brene Brown

In deze generatie vrouwenlijn opstelling is plaats voor 8 personen.
Zie evenementen voor data van deze workshop.