Je Plek innemen

Het idee van “ je plek innemen” in een systeem houdt in dat je je bewust wordt van de rol die je speelt en deze volledig accepteert. Het betekent dat je verantwoordelijkheid neemt voor jouw positie en bijdraagt aan het welzijn van het geheel.

Om op je plek te gaan staan, is het belangrijk om jezelf te kennen en je eigen behoeften, grenzen en waarden te begrijpen. Je kunt reflecteren op hoe jouw gedrag en keuzes invloed hebben op anderen en op het systeem als geheel. Het gaat erom dat je jouw plek binnen het systeem bewust inneemt, zonder jezelf kleiner te maken of jezelf te overschatten.

Het kan ook betekenen dat je je bewust wordt van eventuele dynamieken of verstrikkingen die je belemmeren om je plek volledig in te nemen. Soms kunnen oude patronen, onverwerkte emoties of loyaal gedrag naar anderen je ervan weerhouden om op je plek te gaan staan. In zulke gevallen kan het waardevol zijn om met een systemisch werk facilitator te werken om deze aspecten te onderzoeken en te transformeren.

Door op je plek te gaan staan en jouw rol binnen het systeem te aanvaarden, kun je bijdragen aan een gezonde en evenwichtige dynamiek. Het kan leiden tot meer harmonie, begrip en effectieve samenwerking met anderen in het systeem.

Voorkennis: Niet nodig! Deze training is voor iedereen toegankelijk
Wanneer:  5 & 6 juli 2024 – 10 tot 17 uur
𝗟𝗼𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲: Vossenbergsesteeg 11 in Schijndel
𝗔𝗮𝗻𝗺𝗲𝗹𝗱𝗲𝗻: mail naar info@kiluma.nl of remko@mooisteen.nl
𝗕𝗶𝗷𝗱𝗿𝗮𝗴𝗲: €349.-
𝗢𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝘀𝗮𝘁𝗶𝗲: 𝗢𝗽𝗹𝗲𝗶𝗱𝗶𝗻𝗴𝘀𝗶𝗻𝘀𝘁𝗶𝘁𝘂𝘂𝘁 𝗗𝗲𝗹𝘀𝗮𝘀𝘀𝗼 & 𝘃𝗱 𝗪𝗲𝗶𝗷𝗲𝗿
𝗗𝗼𝗰𝗲𝗻𝘁𝗲𝗻: Remko Delssaso & Marianne vd Weijer

Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers