NLP Kindercoaching

Opvoeden is Kinderspel

Wil je meer impact hebben op kinderen als ouder, familielid, docent, coach of professional?

Als je betrokken bent bij het opvoeden van kinderen kom je elke dag voor een uitdaging te staan. Kinderen zijn als spiegels voor je. Ze brengen gedrag, gevoelens, gedachten en wensen bij je naar boven. Ze laten zien hoe jij met verleden omgaat. Wat je overtuigingen zijn en tegelijk wat je onvermogen is.
We blijven elke dag leren. En zeg nou zelf je wil toch het beste voor een kind.
De opvoeding van een kind kun je maar 1 keer doen, ik stel voor laten we het dan meteen GOED doen!

Kinderen moeten veel op de dag van vandaag, dat is een groot verschil met 20 jaar geleden. We zien dat steeds meer kinderen in de knel komen. Faalangst, laag zelfbeeld, kinderen die moeite hebben om sociale contacten aan te gaan en te onderhouden. Pesten komt steeds vaker voor. Kinderen met de diagnoses ADHD, ADD, autisme of dyslexie. Kinderen van gescheiden ouders, verlies van een dierbare. Wat een uitdagingen!

Jij als opvoeder wordt geconfronteerd met uitdagingen waar je vroeger misschien wel of juist niet mee te maken hebt gehad. Als je als ouder vroeger gepest werd en je kind wordt nu gepest dan is het belangrijk om te weten hoe jij het hebt verwerkt. Welke waarden jij nog aan die gebeurtenis van vroeger geeft, maakt hoe je NU reageert bij je kind. Dit telt natuur voor iedereen die betrokken is bij het opvoeden van kinderen.

Graag deel ik met je mijn 35 jaar ervaringen als Moeder, Oma, kind en gezinscoach, NLP Master, trainer en spreker.

Ik heb in die jaren veel geleerd over het gedrag van kinderen en nog meer over mezelf. Mijn doel is om in 2 dagen je te laten ervaren welke uitdagingen jij hebt tijdens het opvoeden en hoe je deze positief kunt omzetten. Technieken waar we mee gaan werken, NLP, familie/systeem-opstelling,kindercoaching, communicatie en kindergedraganalyse .

Als jij gelukkiger bent zal je dit in je opvoeding doorgeven aan Kinderen. Zeg nou zelf jij wil toch ook graag happy kids zien net als alle andere opvoeders die deze training hebben gevolgd met een blijvend positief resultaat! Ga jij de uitdaging met jezelf aan om nog beter te kunnen opvoeden?

Datum

Wordt verwacht in 2021.

Opvoeden is kinderspel