Familie-opstelling 30 juni

Broers, zussen, neven, nichtjes, ooms, tantes, vader, moeders, opa, oma’s, grootouders, kleinkinderen allemaal Familie. Welke invloed hebben deze mensen in jou dagelijkse leven?

Familie opstelling is een praktische methode om onbewuste patronen, banden, blokkades, ziektes bewust te maken zodat je er met andere ogen naar kunt kijken.
Deze opstellingen kunnen je zonder veel woorden laten zien wat de onbewuste oorzaak van je gedrag en handelen is.
Systeemopstellingen zorgen ervoor dat er verborgen verbanden zichtbaar worden waardoor je het grotere geheel kunt zien.

Familie/systeem opstellingen kunnen ingezet worden voor problemen die liggen op het gebied van gezondheid, fysiek, mentaal en emotioneel vlak, of dit nu voort komt uit je familie of werk.
Enkele voorbeelden: je hebt moeite om echt te verbinden, je durft niet voluit te leven of te spreken, je durft je emoties niet te tonen, je hebt het gevoel nergens bij te horen, angsten, ziektes, je voelt je een slachtoffer, je wordt altijd buiten gesloten.

Een opstelling richt zich op een diepe, veelal onbewuste laag. Een opstelling geeft je inzicht waar je kracht ligt en hoe je jouw behoeften kunt invullen.  

Hoe werkt een familie/systeem opstelling

De vraagsteller kiest enkele mensen, representanten, uit de aanwezige deelnemers om zijn familieleden te representeren. Deze mensen gaan dan in de energie staan van de persoon die ze niet kennen en waar ze weinig informatie van hebben. Ze geven gehoor aan hun innerlijke leiding.
De vragensteller plaats de representanten intuïtief in de ruimte. Dit alles wordt begeleid door de opsteller/begeleider. DE vraag wordt uitgesproken en de mensen gaan bewegen in de ruimte waardoor er voor de vraagsteller duidelijkheid komt. Er worden weinig woorden gebruikt.

Tijdens de opstelling kunnen er ook dingen terug gegeven worden aan de afzender. Dit zal met een ritueel gebeuren.

Wil je graag deelnemen als vragensteller of als representant, beide is mogelijk. Iedereen die deelneemt wordt onbewust aangeraakt.

Wil je graag deelnemen als vragensteller of als representant, beide is mogelijk. Iedereen die deelneemt wordt onbewust aangeraakt.
Datums 2024: 30 juni
22 september
07 december
De Familieopstelling dagen zijn van 10 tot 17 uur en los te volgen