Jouw levensvragen

mijn uitdaging

Mijn naam is Marianne van de Weijer, 63 lentes jong, ik ben de Moeder van 2 volwassen kinderen en Oma van 4 prachtige kleinkinderen.
In het dagelijkse leven hou ik me bezig met het trainen van mensen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Deze trainingen zijn erop gericht om het verbeteren van persoonlijke bewustwording en vaardigheden. Het ontdekken van sterke punten en het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten om een succesvol leven te creëren en te leven.
Afgelopen jaar ben ik ook begonnen met het opleiden van mensen binnen systemisch werk. De wereld kan wel wat hulp gebruiken.

“Ik wil mensen niet alleen inspireren het beste uit zichzelf te halen maar juist ook helpen zich daadwerkelijk te transformeren”. De kwaliteit van je leven verhogen.

De manier waarop ik werk en te onderscheiden ben: ruim 24 jaar ervaring in het werken met mensen aan allerlei trauma’s en dynamieken. Ik handel niet alleen vanuit een empathisch vermogen, kennis en ervaring maar ook vanuit een diepere laag van bewust zijn. Binnen een aantal vragen weet ik vaak de vinger op de zere plek te leggen. Ik sta erom bekent dat ik veiligheid, vertrouwen, deskundig en recht door zee ben. Ik kan me wel vinden in deze kernwaardes. Dit zet ik in om niet alleen de mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen, maar vooral ook om ze bij te staan bij hun “Transformatie”. Ik biedt een combinatie van diagnose en hulp bij het “Doen”.
Je kunt bij mij terecht voor 1 op 1 of in groepsverband. Voor bedrijven en organisaties geef ik trainingen op maat.

Volg mijn actualiteiten ook via Facebook of via LinkedIn.

Tot straks, Marianne