Passievol leven creëren jaartraject 2023/2024

Als je datgene doet waar je energie van krijgt ondanks dat het je energie kost dan spreken we over Passie.

De energie die je ervaart als je met je Passie bezig bent is onwijs, gaaf, goed. Het maakt je blij en geeft je de energie om door te gaan, uit je comfortzone te stappen. Mensen zullen aan je zien dat je straalt, dat je geniet. Een Passievol leven creëren geeft je zingeving en jij kunt hierdoor een inspiratie bron zijn voor anderen. Passie vraagt om dingen te doen of juist te laten. Passievol leven doe je vanuit je hart, met HART en Ziel.

Om misverstanden te voorkomen, het kan zomaar zijn dat je meerdere Passies hebt.

Hoe kom je er nu achter wat je Passies zijn en als je ze weet hoe creëer je daar dan een Passievol leven mee?

Met behulp van 7 fundamentele vragen kom je hier makkelijk achter. Je zal zien dat de antwoorden die in je verleden liggen je heel veel kennis en inzichten zullen geven. Vaak is het zaadje van je Passie al op jonge leeftijd gepland.

Door deze 7 vragen uit te werken zal je ontdekken welke richting je met jouw leven op kan gaan om een Passievol leven te creëren.
Je krijgt praktische tips en oefeningen om een start te maken met JOUW PASSIEVOL LEVEN.

   “VAN PASSIE KRIJG JE ENERGIE”

Ben jij er klaar voor en wil jij ontdekken wat je Passies zijn of heb jij je Passies al ontdekt en wil daarmee een Passievol leven creëren?

Ik help je graag met mijn 24 jaar ervaring vanuit mijn praktijk en als deskundige om een Passievol leven te leven!
Vele mensen heb ik al kunnen inspireren en motiveren met een blijvend resultaat.

Door middel van de verschillende trajecten gaan we aan de slag met deze 7 fundamentele vragen. Met oefeningen, inzichten en humor om zo jouw weg helder te krijgen en te starten met jouw Passievol Leven Creëren! Jij hebt de leiding in je eigen leven.

Heb je eerder behoefte aan informatie neem dan contact op met Marianne.