🌟 Ontdek de Diepgaande Wereld van Familieopstellingen en Systemisch Werk! 🌟

Na talloze verzoeken is het eindelijk zover – de kans om de allereerste editie van dit onmisbare evenement bij te wonen!

Ben je nog niet bekend met familieopstellingen of wil je meer ontdekken? Verlang je naar inzicht in de saboterende of ondersteunende patronen die je onbewust volgt? Wil je de energie van een opstelling zelf ervaren?

Op 28 & 29 juni 2024 bieden wij een tweedaagse basisopleiding aan voor iedereen die geïnteresseerd is in de fascinerende wereld van familieopstellingen.

Waarom deze opleiding?
Familieopstellingen en systemisch werk raken de kern van hoe we ons leven vormgeven. In onze eerste zeven levensjaren absorberen we maximaal invloeden van buitenaf, die later onze overtuigingen vormen. Maar wat als je ontdekt dat sommige van die overtuigingen niet echt van jou zijn en je belemmeren? Of als je merkt dat je steeds energie verliest zonder de oorzaak te begrijpen? In deze tweedaagse basisopleiding Familopstellingen en Systemisch Werk krijg je een diepgaand inzicht in jouw eigen familiesysteem en worden de verborgen patronen zichtbaar. Eenmaal zichtbaar, kun je een keuze maken…

Wat staat je te wachten?
Verwacht niet alleen uitleg, maar vooral ook een diepgaande ervaring. Je gaat ontdekken waar patronen/gewoontes vandaan komen en welk emotioneel erfgoed jij bij je draagt. We zullen je voorzien van de nodige achtergrondinformatie, zodat je het concept begrijpt, en we zullen met opstellingen werken zodat je het daadwerkelijk kunt voelen. In deze opleiding behandelen we essentiële onderwerpen zoals het stellen van grenzen, het eren van wat er nu is, en het versterken van de verbinding met jezelf en de mensen om je heen.

Wie zijn wij?
Wij zijn Remko & Marianne van Opleidingsinstituut Delsasso en van de Weijer. Onze passie ligt in het empoweren van mensen om hun plek vol vertrouwen in te nemen. We reiken je krachtige tools aan vanuit het systemisch werk, waarmee je het verschil kunt maken in jouw leven – zowel in je familie, werk, vriendenkring, sport en andere aspecten. Jij hebt de potentie om meer te zijn dan je nu bent, toch? Ga met ons mee op deze boeiende reis en geef jezelf toestemming voor een nieuw begin.

Praktische informatie:
🗓 Data: 28 en 29 juni 2024 van 10.00 uur tot 17.00 uur.
🏠 Locatie: Vossenbergsesteeg 11 in Schijndel (Noord-Brabant)
💰 Kosten: € 350.-

Durf jij deze diepgaande ontdekkingstocht aan te gaan?
Aanmelden door te mailen naar info@kiluma.nl

Voor meer informatie, bezoek onze website:
🌐 https://kiluma.nl/delsassovdweijer/
🌐 www.mooisteen.nl