Jouw levensvragen, mijn uitdaging

Mijn naam is Marianne van de Weijer, ik ben Moeder, Oma, Full time levensgenieter, Kind en Gezinscoach, Ziener, Bruggenbouwer, Shambhala Reiki Master en ik ben geïnteresseerd in jou LEVENSVRAGEN.

“Ik wil mensen niet allen inspireren het beste uit zichzelf te halen maar juist ook helpen zich daadwerkelijk te transformeren”.De kwaliteit van je leven verhogen.

De manier waarop ik werk en te onderscheiden ben: ik handel niet alleen vanuit een empatisch vermogen, kennis en ervaring maar ook vanuit een diepere laag en wijsheid, vanuit het energetisch “weten”. Ik weet vaak meer van een persoon dan de persoon zelf. Dit zet ik in om niet alleen de mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen, maar vooral ook om ze bij te staan bij hun “Transformatie”. Ik biedt een combinatie van diagnose en hulp bij het “Doen”.

 

Volg onze actualiteiten ook via Facebook: Kiluma Jezelf Ontmoeten.
Tot straks, Marianne

Daarnaast is Kiluma bekend met de producten van Forever en geven zij hierin persoonlijk advies.

Via www.mariannevandeweijer.com kun je de producten van Forever bestellen en thuis laten bezorgen. Op Facebook lees je alles over de diverse producten en acties: Forever Fit and Beautiful.